Tarihçe

basaks

Biz, Özmermer ailesi, değerli büyüğümüz Hasan Özmermer’in 1952 yılında kurduğu küçük bir pide fırını ile ticaret hayatına atıldık. 40 yılı aşkın, pide, çeşit ekmek, francala ve pasta üretim tecrübemizden sonra, bizim ve meslektaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek standart  ve üst kalitede un elde etmek amacıyla 1994 yılında Özmermer Un fabrikasını kurarak un üretimine başladık. Kuruluştaki 120 ton günlük üretim kapasitesini, 1997 yılında yaptığımız yatırımlarla günlük 250 ton üretim kapasitesine çıkardık.

2013 yılına gelindiğinde, dünya çapında pazar anlayışı, müşteri beklentileri, üretimde sürdürülebilir kalite anlayışı ve teknolojik gelişmelere ayak uydurmak amacıyla yapılan yeni yatırımlarla Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesi’nde, 50.000 metrekare arsa üzerinde tam otomasyon yeni sistemle günlük 650 ton buğday işleme kapasiteli un fabrikamızı kurduk.

25 yılı aşkın tecrübemizle sektöründe öncü firma, Özmermer Un olarak modern üretim teknolojisiyle el değmeden un üretimine devam etmekteyiz. Günlük buğday işleme kapasitesiyle bölgenin ve ülkenin sayılı kuruluşları arasında yer almaktayız. Son teknolojiyle donatılmış buğday ve un analiz, kalite kontrol ve ArGe laboratuvarlarımızda etkin ekibimizle beraber ürünlerimizi standart ve üst düzey kalitede sizlere sunmaktayız.

Müşterilerimiz, iş ortaklarımız, tedarikçilerimiz ve çalışanlarımızla beraber Türkiye’nin her bölgesine ulaşan biz, topluma ve çevreye duyarlı, yenilikçi, son teknolojiyi yakından takip eden ulusal ve uluslararası kalite standartlarından ödün vermeden sizlerle beraber büyüyoruz.